A gyilkos járat magyar előzetes



Film tartalma

A gyilkos járat előzetes magyar nyelven és eredeti nyelven is megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz háttérképeket és posztereket is nagy felbontásban. A film rövid tartalma: Aki egyszer a bűn útjára lép, az nem szállhat ki többet. Ladybug (Brad Pitt) megpróbálta letenni a fegyvert, és nem sikerült. Újabb megbízást kap titokzatos főnökétől (Sandra Bullock), és újra munkába kell állnia. Ezúttal egy aktatáskát kell megszereznie bármi áron. Mindegy hányan halnak meg érte.A táska az óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton utazik. Ladybug felszáll, egyszerű, tiszta munkára számít, és rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Mert a vonaton vannak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. És nincs kiszállás. Mert a vonat száguld tovább. A Deadpool 2. rendezőjének japánban játszódó akcióvígjátéka elképesztő tempót diktál, nagyon gátlástalan, nagyon vicces, és csupa zseniális színész őrültködik benne. A film készítői: 87North Productions Columbia Pictures A filmet rendezte: David Leitch Ezek a film főszereplői: Brad Pitt Joey King Aaron Taylor-Johnson Lehet, hogy így ismered még ezt a filmet mert ez a film eredeti címe: Bullet Train

Háttérképek

A film előzetesei mellett szeretnénk pár képet is megosztani veled amit akár háttérképnek is használhatsz számítógépeden vagy bármilyen okos készülékeden, a képeket egyszerűen le is töltheted nagy felbontásban csak kattints a kép nagyítására.

Poszterek

A A gyilkos járat film legjobb posztereit is megnézheted és letöltheted itt, több nyelvű posztert találsz és természetesen találsz köztük magyar nyelvűt is, a posztereket akár le is töltheted nagy felbontásban amit akár ki is nyomtathatsz szuper minőségben, hogy a kedvenc filmed a szobád dísze lehessen.

Előzetes képek

Az előzetesek nagy felbontású képeit nézhetitek itt meg és akár le is tölthetitek.

Hasonló előzetesek



  • Státusz: Released
  • Moziba kerülés: 2022-08-03
  • Film hossz: 126perc
  • Népszerűség: 80.732
  • Eredeti nyelv: en
  • Költségvetés: $90,000,000
  • Bevétel: $239,300,000
  • Szavazatok átlaga: 7.481
  • Szavazatok száma: 5456