Két lépés távolság magyar előzetes



Film tartalma

Két lépés távolság előzetes magyar nyelven és eredeti nyelven is megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz háttérképeket és posztereket is nagy felbontásban. A film rövid tartalma: Stella Grant minden ízében 17 éves... Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, akit Will Newmannek hívnak. A fiatalok közt azonnali flörtölés alakul ki, bár a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak. A helyzetet tovább bonyolítja Will veszélyes lázadása a saját orvosi kezelése ellen. Stella fokozatosan arra ösztönzi Willt, hogy élvezze ki maximálisan az életét, de vajon meg tudja menteni azt, akit szeret, amikor tilos akár csak megérinteniük egymást? A film készítői: Wayfarer Entertainment CBS Films A filmet rendezte: Justin Baldoni Ezek a film főszereplői: Haley Lu Richardson Cole Sprouse Moisés Arias Lehet, hogy így ismered még ezt a filmet mert ez a film eredeti címe: Five Feet Apart

Háttérképek

A film előzetesei mellett szeretnénk pár képet is megosztani veled amit akár háttérképnek is használhatsz számítógépeden vagy bármilyen okos készülékeden, a képeket egyszerűen le is töltheted nagy felbontásban csak kattints a kép nagyítására.

Poszterek

A Két lépés távolság film legjobb posztereit is megnézheted és letöltheted itt, több nyelvű posztert találsz és természetesen találsz köztük magyar nyelvűt is, a posztereket akár le is töltheted nagy felbontásban amit akár ki is nyomtathatsz szuper minőségben, hogy a kedvenc filmed a szobád dísze lehessen.

Előzetes képek

Az előzetesek nagy felbontású képeit nézhetitek itt meg és akár le is tölthetitek.

Hasonló előzetesek



  • Státusz: Released
  • Moziba kerülés: 2019-03-14
  • Film hossz: 116perc
  • Népszerűség: 48.372
  • Eredeti nyelv: en
  • Költségvetés: $7,000,000
  • Bevétel: $92,600,000
  • Szavazatok átlaga: 8.3
  • Szavazatok száma: 5394