Wendy előzetes



Film tartalma

Wendy előzetes megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz háttérképeket és posztereket is nagy felbontásban. A film rövid tartalma: A négy Oscar-díjra jelölt A messzi dél vadjai rendezője hosszú kihagyás után tért vissza, és az előző film spirituális folytatásaként újabb, képzelet és valóság határán egyensúlyozó történetet tár elénk. Wendy édesanyja naphosszat pincérnőként robotol az amerikai dél egy lepukkant kocsmájában, hogy eltartsa három gyermekét. A nő fiatalon lemondott az álmairól, Wendyt azonban még hajtja a letörhetetlen kalandvágy. Megismerkedik Peterrel és barátaival, akikkel mágikus utazásra indulnak az örökké tartó gyerekkor reményével kecsegtető, mesebeli trópusi szigetre. Amikor Wendyben később felébred a honvágy, kiderül, hogy a hazatérés szinte lehetetlen. Benh Zeitlin rendező ezúttal Pán Péter történetét értelmezte át Wendy szemszögéből, egyértelműen a felnőtt közönség számára adaptálva. Ahogy A messzi dél vadjai, a Wendy is egy alkotói kollektíva közös filmje, amelynek az elkészülte éveken át tartott. A film készítői: Searchlight Pictures Department of Motion Pictures Court 13 Pictures A filmet rendezte: Benh Zeitlin Ezek a film főszereplői: Devin France Shay Walker Tommie Lynn Milazzo Lehet, hogy így ismered még ezt a filmet mert ez a film eredeti címe: Wendy

Háttérképek

A film előzetesei mellett szeretnénk pár képet is megosztani veled amit akár háttérképnek is használhatsz számítógépeden vagy bármilyen okos készülékeden, a képeket egyszerűen le is töltheted nagy felbontásban csak kattints a kép nagyítására.

Poszterek

A Wendy film legjobb posztereit is megnézheted és letöltheted itt, több nyelvű posztert találsz és természetesen találsz köztük magyar nyelvűt is, a posztereket akár le is töltheted nagy felbontásban amit akár ki is nyomtathatsz szuper minőségben, hogy a kedvenc filmed a szobád dísze lehessen.

Előzetes képek

Az előzetesek nagy felbontású képeit nézhetitek itt meg és akár le is tölthetitek.

Hasonló előzetesek



  • Státusz: Released
  • Moziba kerülés: 2020-02-28
  • Film hossz: 111perc
  • Népszerűség: 9.703
  • Eredeti nyelv: en
  • Költségvetés: $5,000,000
  • Bevétel: $0
  • Szavazatok átlaga: 5.7
  • Szavazatok száma: 120