Fertőzés magyar előzetes



Film tartalma

Fertőzés előzetes magyar nyelven és eredeti nyelven is megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz háttérképeket és posztereket is nagy felbontásban. A film rövid tartalma: Az igazi veszély nem az égből jön, az igazi katasztrófát nem elképzelt képregény-gonoszok ígérik - a baj itt él köztünk. Egy vírus mutálódik, kissé átalakul, és - hála a modern világnak - felfoghatatlan sebességgel terjed el az összes kontinensen. Egy családanya távol-keleti üzleti útjáról hazaérve rosszul lesz. Előtte egy házasságon kívüli viszony miatt valahol az USA-ban megszakította az útját. Ő az első beteg: amerre járt, a megállíthatatlan fertőzés újabb gócai alakulnak ki. Előbb csak a Távol-Keleten és az USA-ban, majd a világ egyre több pontján. A betegség gyorsan támad, és nincs ellene gyógyszer. Néhányan azonban nem adják fel a harcot: megpróbálnak gyorsabbnak lenni a láthatatlan ellenségnél, hogy akár saját életük kockáztatásával is mentsék azt, aki még menthető. Önfeláldozó orvosok küzdenek a vírussal, az üzleti érdekekkel, a lelkes amatőrökkel, az idővel. Miközben ők is ki vannak szolgáltatva a betegségnek. A film készítői: Participant Imagenation Abu Dhabi FZ Double Feature Films A filmet rendezte: Steven Soderbergh Ezek a film főszereplői: Marion Cotillard Matt Damon Laurence Fishburne Lehet, hogy így ismered még ezt a filmet mert ez a film eredeti címe: Contagion

Háttérképek

A film előzetesei mellett szeretnénk pár képet is megosztani veled amit akár háttérképnek is használhatsz számítógépeden vagy bármilyen okos készülékeden, a képeket egyszerűen le is töltheted nagy felbontásban csak kattints a kép nagyítására.

Poszterek

A Fertőzés film legjobb posztereit is megnézheted és letöltheted itt, több nyelvű posztert találsz és természetesen találsz köztük magyar nyelvűt is, a posztereket akár le is töltheted nagy felbontásban amit akár ki is nyomtathatsz szuper minőségben, hogy a kedvenc filmed a szobád dísze lehessen.

Előzetes képek

Az előzetesek nagy felbontású képeit nézhetitek itt meg és akár le is tölthetitek.

Hasonló előzetesek



  • Státusz: Released
  • Moziba kerülés: 2011-09-08
  • Film hossz: 106perc
  • Népszerűség: 46.021
  • Eredeti nyelv: en
  • Költségvetés: $60,000,000
  • Bevétel: $137,551,594
  • Szavazatok átlaga: 6.638
  • Szavazatok száma: 5833