Hamarosan a mozikban

Ezek a filmek fognak a közeljövőben mozivászonra kerülni, így ha bele szeretnél tekinteni a várható új filmekbe akkor itt megnézheted az előzeteseiket.

A Halloween véget ér előzetes
0 / 10

Négy évvel a Gyilkos Halloween eseményei után Laurie most az unokájával, Allysonnal él, és épp befejezni készül a memoárját. Michael Myers mostanában nem volt a környéken. Miután évtizedekig hagyta, hogy Michael árnyéka ott lebegjen az élete fölött, Laurie végre úgy döntött, hogy elengedi a félelmet és a haragot, és az élet felé fordul. De amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolnak egy fiú meggyilkolásával, akire vigyáznia kellett volna, Laurie-nak még egyszer utoljára szembe kell szállnia a gonosz erőkkel, amelyeket nem tud irányítani, az erőszak és a terror pedig rövidesen újra elszabadul. Mégy egyszer. Utoljára.

Előzetes indítása

A titokzatos nő előzetes
7.4 / 10

Hae-jun nyomozó egy mélybe zuhant sziklamászó ügyén dolgozik. Az eset felgöngyölítése során megismerkedik a titokzatos és vonzó özveggyel, Seo-rae-val. A kihallgatások alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Hae-jun az ösztönei helyett egyre inkább az érzéseire hallgat, átlépve a szakmai határokon. Egy évvel az ügy lezárása után ismét keresztezik egymást az útjaik, és a detektívnek a megoldatlan bűnügy mellett saját elfojtott érzéseivel is szembe kell néznie.

Előzetes indítása

Beugró a Paradicsomba előzetes
6.7 / 10

Egy elvált párnak szövetkeznie kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.

Előzetes indítása

A sziget szellemei előzetes
0 / 10

Az országos cimborák, Pádraic és Colm kapcsolata zsákutcába kerül, miután Colm minden előzmény nélkül véget vet barátságuknak. A meghökkent Pádraic, húgával és egy zűrös ifjúval, Dominickal az oldalán, kész mindent elkövetni, hogy helyrehozza a dolgokat, s nem hajlandó nemleges választ elfogadni. Folyamatos próbálkozásai azonban csak megerősítik korábbi barátját elhatározásában, s miután Colm végső ultimátumot ad neki, az események csakhamar eldurvulnak, a következmények pedig megrázóak lesznek.

Előzetes indítása

Spirit Halloween: The Movie előzetes
0 / 10

Amikor egy elhagyatott bevásárlóközpontban megnyílik egy halloweeni bolt, három barát, akik úgy gondolják, hogy már túl vannak a csokik és cukorkák időszakán, úgy döntenek, hogy az éjszakát ott töltik. Ám a kísérteties szórakozással teli éjszakájuk hamarosan a túlélésért folytatott küzdelemmé válik.

Előzetes indítása

Frost előzetes
0 / 10

Egy fiatal nő és elhidegült apja a túlélésért küzd, miután egy téli viharban egy távoli hegyoldalon rekedtek.

Előzetes indítása

Till előzetes
0 / 10

Emmett Louis Till édesanyjának története, aki igazságot szolgáltatott meglincselt fiának.

Előzetes indítása